solhatt, pyjamas och annat som är bra.

sommaren har börjat och så även mina veckor ihop med Ebbe-Lou. sammanlagt har vi elva, men vi är ensamma utan Hugo i sju. och hittills har det vart så jädra fint, mest hela tiden. det var verkligen något som hände nu efter han fyllde två och efter att han började prata mer, allt blev liksom enklare och lättare på något sätt. och så känner jag mig lättare i sinnet nu när skolan är över och jag fått veta att jag blivit godkänd på alla inlämningar.

medan Ebbe går runt i solhatt och pyjamas, och serverar mig nappar i koppar som hör till hans teservis, lägger jag över mitt bildbibliotek till Flickr som en backup, det är med en känsla av nostalgi, men inte ledsamhet, jag går igenom det. och med en stor del tacksamhet för att jag ändå levt så många olika sorters liv som jag hunnit göra. jag uppskattar nästan var och ett av dem. särskilt det med Nikita. fina, älskade.

nu ska jag försöka få på Ebbe lite kläder så vi kan gå till lekplatsen, efter jobbet kommer Hugo med ett paket kläder jag beställt och därefter ska jag hänga med Julia. den här tisdagen blir, i all sin enkelhet, helt klart en av de bästa som 2017 bjudit på hittills.