om att ha funnit det som är viktigt.

29481317653_22186f35f5_h jag skriver mycket just nu, jag är inne i den där fasen. där orden och tankarna aldrig tycks ta slut, där kameran ständigt smattrar och där kvällarna framför datorn blir längre och längre. jag vet att ni märker det med, för plötsligt kommer det upp fler inlägg än vanligt.

tänker att det har att göra med att jag just nu har så mycket för mig. Copywriter-kursen, bokklubben, Konstvetenskapen och så kursen i Content Marketing på Berghs, som gick av stapeln igår.

allt detta sammanstrålar på något vis. gör mig mer mottaglig för intryck, öppnar upp mitt sinne.

ofta pratar jag om att jag är för prestationsdriven men den här gången vältrar jag mig mest i sådant jag älskar och finner intressant. läser noveller, pockets och allt jag kommer över av Bo Bergström.

det är helt enkelt en ganska härlig tid och jag har äntligen hittat det jag vill lägga minuter, timmar åt och bryr mig inte så vansinnigt om vad meningen med livet är för tillfället. jag bara gör, med det jag tycker är roligt som utgångspunkt och sen är det bra.

fin känsla.