medan jag väntar på svar tar jag helg lite tidigare.

31019301926_c02f0077cb_h30912783072_5e63be1086_h 31019305076_eab6901e64_h

idag gör jag lite som jag brukar på torsdagar och tjuvstartar med helg. den här gången med saffransbullar från Gateau, några blomsterkvistar och världens finaste anteckningsbok. skor har dessutom lämnats in för omklackning och Ebbe-Lou fick en leksak.

i magen fladdrar fjärilarna vilt, för imorgon får jag veta hur det gick på intervjun. jag var där en fredag för två veckor sedan och det kändes bra när jag gick därifrån. det fanns ingenting att oja mig över efteråt för jag gjorde verkligen så gott jag kunde. de jag mötte var trevliga, lätta att prata med och hela samtalet var väldigt bra och givande. inte alls så farligt eller stelt som jag föreställt mig.

när jag berättade att jag behövde få göra saker sa en av dem kort och enkelt 'det är för att du är en kreatör'. den meningen gjorde mig mållös för en sekund. tänker aldrig på mig själv i de termerna, men det kändes rätt. vill så gärna att de väljer mig, men gör de inte det får jag väl hitta på något annat. förmodligen tar jag min examen i litteratur istället.

åh, ja förresten, glömde nog berätta - jag har alltså sökt till en YH-utbildning för att bli Copywriter.