Johan & Nyström-boken och det bästa tipset jag fick.

innan jul skrev jag att jag hade en bok för mycket efter ett event hos Johan & Nyström och frågade om någon ville ha den. det jag bad om i gengäld var ett tips på hur man skulle kunna strössla lite mer guld över kaffestunden. jag fick ett par både här, via mail och på instagram och boken har nu skickats till Helena som kom och ställde hela min kaffevärld upp och ner med tipset om att man kan rosta sina egna bönor?!

aldrig hört förut, men det ska definitivt göras.

dessutom hade hon även en väldigt fin idé i övrigt och skrev så här i sin helhet; Köp råa bönor och rosta själv i ugnen, den doften. Fyll sedan upp ett par takeawaymuggar och gå ut på stan och ge till någon som behöver lite värme. Därefter kommer du njuta så mycket mer av din egen kaffestund.