det goda livet.

fredagsbukett_nejlikor_rosa_gul_vit_blommorså. nu har jag flyttat över till wordpress. det känns sådär, om jag ska vara ärlig.som att det kanske egentligen inte spelade så stor roll. men nu är det gjort och det känns säkert bättre med tiden och så vidare. säg förresten gärna till om ni upptäcker något som inte riktigt ser ut att stämma.

bilderna här ovan är från torsdagen. Hugo åkte till Stockholm för att flyttstäda och lämna över nycklarna. själv var jag kvar med den lilla och åt avokadomackor, köpte blommor och drack kaffe på Brogyllen.

det hela var lite slitigt, att bli ensam med den där energiska lilla människan som kräver omsorg både dag och natt. men med små stunder som dessa att hämta andan ifrån, så gick det ändå. och med en av mina bästa vänner, som tog sig an mitt energiknippe och lät mig sova en liten stund mitt på dagen, bara sådär.

nu är vår historia med Stockholm över, vi har haft vår första helg utan det molnet över oss och i veckan börjar min nya kurs på Berghs. nu, nu börjar nog det goda livet.